Torstai 15 joulukuuta 2016

Alkoholiannoksia: 0
Korvaavia nautinnontuottajia: Hyvä ravintola (täydellinen epäonnistuminen)
Olotila: Yksinäinen
____

Istun hyvätasoisessa ravintolassa Hollannin Utrechtissa. Olen nauttinut alkupalaksi kermaisen kurpitsakeiton ja tilannut pääruoaksi tryffelirisottoa. Edessäni pöydällä on kivennäisvesipullo.

Takana on rankka työpäivä. Tunteja saitilla yhdeksän. Kokouksia viisi, joista kaksi äärimmäisen riitaista. Paljon vääntöä tiimin kanssa ensi vuoden budjetista ja rekrytoinneista. Kaksi haastavaa one-to-one keskustelua. Toiseen liittyy paljon molemminpuolista epäluottamusta. Kun palaan hotellille, olen täysin poikki. Vielä enemmän henkisesti kuin fyysisesti. Yritän olla huomaamatta huoneen minibaaria.

Ravintola on täynnä. Jokaisessa muussa pöydässä istuu useampi kuin yksi ihminen. Jokaisessa pöydässä on yksi tai useampi viinipullo. Minun tekee fyysisesti pahaa katsoa, kuinka naapuripöydän nuori nainen nostaa kauniin punaviinilasin huulilleen ja maistaa siitä.

Tunnen itseni äärimmäisen yksinäiseksi ja voisin antaa melkein mitä hyvänsä yhdestä kylmästä Savignon blanc lasista.

Mietin mihin juomisen kategoriaan tämä viinilasi kuuluisi, mikäli sen joisin? Se ei olisi sosiaalista juomista, koska olen yksin. Se ei myöskään kuuluisi "kalsarikänneihin", koska en sipittäisi kotona.

Syy juomiselle olisi kuitenkin selvä. Haluaisin että minusta ei tuntuisi näin pahalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti