Sunnuntai 18 joulukuuta 2016

Alkoholiannoksia: 0
Korvaavia nautinnontuottajia: Pyöräily Hollannin maaseudulla
Olotila: Apea mutta päättäväinen
____

Kolme viikkoa juomatta. Kohtuullisen paljon positiivisia kokemuksia, joitakin erittäin negatiivisia. Paljon energiaa kulunut sukkulomalla negatiivisia tilanteita vältellen. Aina ei ole onnistunut.

Saan tyttäreni minulle tekemästä sitaattijoulukalenterista Stuart Schroederin lausuman viisauden "Unelman ja tavoitteen erottaa suunnitelma".

Minulla on unelma että vuoden kuluttua olen oppinut kohtuullisen alkoholinkäytön taitolajin. Päätän muuttaa sen tavoitteeksi. Kirjoitan suunnitelman. Jaan sen kvartaaleiksi, kuten bisnesmaailmassa on tapana. Lisään milestonet, joissa edellisen kvartaalin tulos evaluiodaan. Metriikkana Ottomatin annoslaskuri, plus/miinus punnukset ja tunteiden listaus.

Q1 (joulu-tammi-helmi) - Ei pisaraakaan alkoholia. Milestone 28.2.

Q2 (maalis-huhti-touko) - Ensimmäiset kohtuullisen alkoholinkäytön testaukset, joita mitataan alkoholiannoksin per kuukausi. Alkoholinkäytön tulee olla sosiaalista. Yksin juomista ei sallita. Vahvaa viinaa ei sallita. Kuukauden maksimi 10 alkoholiannosta. Milestone 31.5.

Q3 (kesä-heinä-elo) - Kuten edellisessä kvartaalissa, mutta yksin juominen sallitaan matkoilla ja vahva viina koktaileissa. Kuukauden maksimi 20 alkoholiannosta. Milestone 31.8.

Q4 (syys-loka-marras) - Testi vapaammasta kohtuukäytöstä. Ei rajoituksia, mutta viikottaista kulutusta seurataan Ottomitalla. Nähtäväksi jää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti