Maanantai 27. helmikuuta 2017

Alkoholiannoksia: 0 
Korvaavia nautinnontuottajia: Ei ole 
Olotila: Ärsyyntynyt
____

Olen taas reissun päällä ja mikä osuukaan ensimmäisenä silmiin, kun avaan hotellihuoneen oven. Pikkolopunaviinipullo minibaarin päällä.

Työmatkat alkavat todella käydä jaksamisen päälle. Kieltäydyn kohteliaasti illallisesta ja olen näkevinäni huojennusta isäntäväen silmissä. Kaikki viettävät varmasti mieluummin iltaa kotona läheistensä seurassa kuin juttelevat väkinäisiä jossakin tusinaravintolassa viiniä sipittäen. Minä makaan hotellihuoneen kovalla sängyllä ja kulutan aikaani sosiaalisessa mediassa.

Alkoholi pomppaa esille sieltäkin. Ei riitä, että viikonlopun kaveripostaukset ovat täynnä "nyt mennään" ja "hyvästi selvä päivä" postauksia, muutamakin tuttava on linkannut "tutkimuksen", jossa kerrotaan lasin punaviiniä vastaavan tunnin kuntosalitreeniä. En avaa linkkiä.

Viimeisenä silmiini osuu ystävättäreni ottama kuva tyylikkäästä viinilasista puolillaan punaviiniä. Sen päällä lukee "tänään olen ansainnut yhden jos useammankin punaviinilasin". En hetkeäkään epäile etteikö lause olisi totta. Suljen tietokoneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti