Tiistai 12. syyskuuta 2017

Alkoholiannokset: Kropassa eilisen jäljiltä neljä 
Korvaavia nautinnontuottajia: Itku 
Olotila: Surumielinen
____

Herään aamulla väsyneenä. Mieli on surkea ja silmät itkuiset. Takana on huono päivä, joka tosin opetti minulle lisää itsestäni ja alkoholista.

Paha puhelu tuli eilen vähän ennen kello kahta. Lähdin pois töistä. Itkin junamatkan, mutta sinnittelin varavoimalla läheisten seurassa. En perunut lapsuudenystävien kanssa suunniteltua sauna- ja uintireissua Katajanokan rannan Altaalle. Ajattelin saunomisen tekevän sielulleni hyvää. Syyskuinen ilta oli lämmin ja auringonlasku kaunis. Tilasin saunan päälle ison lasin valkoviiniä. Surumieli tuntui elimistön joka solussa ja halusin puuduttaa sen pois. Jatkoin puudutusta pizzeriassa uinnin jälkeen. Siinä hetkessä alkoholi toimi kuten sen kuuluukin. Se leikkasi pahalta tunteelta särmän pois.

Mustassa yössä ja sinisessä bussissa paha olo palasi entistä vahvempana. Laskuhumala pahensi tilannetta. Vanha minäni olisi etsinyt jostakin uuden annoksen puuduketta. Onneksi kotona ei ollut alkoholia. Menin nukkumaan.

Aamulla tiedän, että eilinen pahan olon leikkaaminen alkoholin voimalla oli tyhmää. Viini auttoi vain hetkeksi. Niinhän se toimii. Nyt maksaisin aika paljon, että voisin vaihtaa eiliset viinilasilliset kirkkaaseen hyvän olon aamuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti